English
اطلاعات تماس
 
تلفن: 66950848- 021
نمابر: 66950848- 021
آدرس دبیرخانه: تهران،خیابان انقلاب، خیابان قدس، ابتدای خیابان طالقانی- شماره 594- ساختمان امور ایثارگران- طبقه سوم
پست الکترونیکی: info.iraneia@yahoo.com
کد پستی: 1417863181
آمار بازدید
مشاهده خبر
به نقل از National Geographic ژوئن 2014

به نقل از National Geographicژوئن 2014

 

+ در جهان، در حال حاضر بیشتر از گوشت گاو، ماهی تولید می شود. این تازه یک آغاز است.

-    آبزی پروری در بنگلادش، ژاپن، فیلیپین، آمریکا و خیلی جاهای دیگر مثل ایران در حال گسترش است. اما رشد انفجاری جلبک ها که به واسطه بالا بردن ظرفیت برد منبع آبی و اضافه بار مواد مغذی بروز می کند، باعث مصرف زیاد اکسیژن و خفه شدن ماهی ها می شود. این پیامد در آبزی پروری های قزل آلا بیشتر است که باعث بدنامی این صفت شده است. در عین حال مقایسه ارقام زیر خالی از لطف نیست.

برای تولید نیم پوند (حدود نیم کیلوگرم) گوشت در بدن جانوران، باید چند پوند ماده به خوردشان داد. این چند پوند برای گاو (8/6)- خوک (9/2)- مرغ گوشتی (7/1)و ماهی (1/1) است.

-    طبق آمارها در سال 2011، 47 درصد ماهی مصرف شده ناشی از آبزی پروری و بقیه (53%) منتج از صید بودند.

 

تاریخ انتشار: 1393/05/20 - 9:13
شناسنامه انجمن

انجمن ارزیابی محیط زیست ایران

گروه تخصصی: بين رشته‌ای

زمینه تخصصی: علوم محیط زیست، ارزیابی اثرات محیط زیستی، ارزیابی توان اکولوژیکی، آمایش سرزمین، اقتصاد محیط زیست، ظرفیت برد، خدمات اکوسیستمی، آموزش محیط زیست

شماره ثبت: 15758

تاريخ ثبت: 1381/6/18

طراحی و اجرا : شرکت آداک